Termeni și Condiții Magazin

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții. Vizitarea în continuare a site-ului magazin.cristiboariu.com presupune acceptarea integrală a acestor termeni și condiții de utilizare.

„Cristi Boariu Ministries” își păstrează dreptul de a modifica acest conținut fără a fi necesară informarea în prealabil a utilizatorilor.

1. DEFINIȚII

CBMinistries – denumirea comercială a BOARIU B.A. CRISTIAN – ADRIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, cu sediul în Sat Vețel, Comuna Vețel, Strada LIVERE, Nr.310, Județ Hunedoara, având nr. de ordine în registrul comerțului  F20/471/18.07.2019 și Cod Unic de Înregistrare: 41412491

Site – magazin.cristiboariu.com

Client – persoană fizică sau juridică care vizitează paginile noastre de internet, iar în final plasează o comandă.

Cont – pentru mai multe detalii despre comanda sa, clientul își poate crea un cont cu ajutorul unei adrese de e-mail și a unei parole.

Comanda – este o solicitare venită din partea clientului către vânzator, prin intermediul site-ului, prin care acesta dorește să achiziționeze produse de pe site.

Contract – este acordul încheiat între cumpărător și vânzător, prin acceptarea acestor ,,Termeni și condiții”.

Campanie – este o acțiune prin care anumite produse beneficiază de anumite reduceri, pentru o perioadă de timp stabilită de către vânzător.

Utilizator – este orice persoană fizică sau juridică înregistrată pe site care și-a dat acordul cu privire la ,,Termenii și Condițiile” de utilizare a site-ului.

Cumpărător – este orice persoană fizică sau juridică ce face o comandă pe site-ul nostru.

Vânzător – CBMinistries.

2. CREAREA UNUI CONT

În vederea efectuării unei comenzi, aveți posibilitatea de a efectua comanda fără a crea un cont pe site. Totuși, avem și opțiunea de a efectua comanda utilizând un cont de utilizator al magazin.cristiboariu.com. Pentru crearea contului este necesar să utilizați o adresă de e-mail validă, care să permită identificarea dumneavoastră ca utilizator al site-ului nostru.

Accesul pe site-ul magazin.cristiboariu.com este liber și gratuit, iar vizitarea lui nu este condiționata de crearea unui cont de utilizator.

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul și design-ul site-ului magazin.cristiboariu.com include texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi, iar toate acestea, alături de alte date, sunt proprietatea „CBMinistries” sau a furnizorilor săi și sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea acestora fără acordul scris al „CB Ministries” se pedepsește conform legilor în vigoare.

Cumpărătorul poate copia, transfera sau utiliza informații de pe site-ul nostru doar în scopuri personale, fără caracter comercial, și doar în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile menționate.

4. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

În baza prevederilor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, a legii nr. 190 / 2018, si a GDPR (Regulamentului (UE) 2016/679 de protecție a datelor cu caracter personal), „CBMinistries”, prin magazinul online magazin.cristiboariu.com are dreptul și obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în condițiile legii, datele personale pe care clienții noștri ni le furnizează.

Scopul colectării datelor este: emiterea facturilor fiscale, informarea clienților despre starea comenzii și expedierea produselor comandate către aceștia, cât și comunicarea de oferte și promoții la produsele noastre.

Datele cu caracter personal prelucrate sunt datele obținute pentru preluarea unei comenzi: nume, prenume, telefon, adresă de e-mail, stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament, sector, localitate, județ, cod poștal, țară.

Scopul pentru care prelucrăm date cu caracter personal și modul lor de folosire:

 • preluarea, procesarea, expedierea și livrarea comenzilor către clienți;
 • emiterea facturilor fiscale și introducerea lor în contabilitate;
 • trimiterea ofertelor promoționale, înștiințări, anunțuri, noutăti etc, prin trimiterea de e-mailuri dacă clientul și-a dat acordul pentru acest lucru prin abonarea la newsletter;
 • datele cu caracter personal vor fi oferite și operatorilor de curier prin care expediem comenzile. Acestea vor fi folosite de curieri doar pentru livrarea comenzilor către client.

Stocarea datelor cu caracter personal este efectuată pe servere securizate prin firme de specialitate și monitorizate 24/7.

Datele cu caracter personal vor fi păstrate pe un termen nelimitat sau până când clientul va cere ștergerea lor din baza noastră de date.

Terțe părți care au acces la datele cu caracter personal:

La datele cu caracter personal au acces terțe părți cu care noi lucrăm pentru ca în final comanda plasată pe site să ajungă la client. Pe baza contractului de prestări servicii între CBMinistries și aceste terțe părți, acestea au obligația legală de a păstra securitatea datelor cu caracter personal accesate, vizualizate sau primite de la noi.

Aceste terțe părți sunt:

 1. Cabinetul de contabilitate – acesta are acces la datele cu caracter personal în vederea prelucrării facturilor și a documentelor fiscale aferente contabilității.
 2. Softul de emitere a facturilor – firma care deține softul pentru emiterea automatizată a facturilor are acces la datele cu caracter personal, strict în scopul emiterii, prelucrării și stocării facturilor fiscale;
 3. Programatorii – accesul la aceste date îl au și firmele de programare web cu care CBMinistries are contract de prestări servicii. Aceste firme se ocupă strict de dezvoltarea și mentenanța site-ului web, dezvoltarea de aplicații, extensii etc;
 4. Firma de hosting – toate datele cu caracter personal se află stocate pe servere securizate printr-o firmă specializată pe acest domeniu, fiind monitorizate 24/7;
 5. Firmele de curierat – pentru livrarea comenzilor, acces la datele cu caracter personal au și firmele de curierat cu care CBMinistries are contract de prestări servicii.
 6. Angajații CBMinistries – acces la datele cu caracter personal au și angajații, în scopul preluării, procesării și expedierii comenzilor. De asemenea, accesul se realizează și în vederea comunicării cu clienții privind starea comenzii, completarea ei sau informarea unor erori privind expedierea comenzii.
 7. Platforma magazinului – site-ul funcționează pe platforma WordPress;
 8. Procesatorul de plăți online;
 9. Furnizorii de marketing: Google Analytics, Facebook și Instagram.

Obținerea consimțământului privind preluarea, prelucrarea, stocarea și folosirea datelor cu caracter personal:

Preluarea, prelucrarea, stocarea și folosirea datelor cu caracter personal se face doar după acordul din partea clientului. Acest acord se face de fiecare data atunci când:

 • un client plasează o comandă pe site. Plasarea unei comenzi pe site se poate face numai după acceptarea ,,Termeni și condiții” ale acestui site, prin bifarea căsuței din secțiunea de check-out;
 • clientul completează adresa de e-mail pentru abonarea la Newsletter;

Accesul la datele tale cu caracter personal se realizează GRATUIT și oricând prin accesarea contului de utilizator creat pe site. Prin accesarea acestuia poți să rectifici, să corectezi, să actualizezi sau să completezi datele personale.

Stergerea datelor cu caracter personal:

 1. Poți cere ștergerea completă a datelor cu caracter personal din baza noastră de date, printr-o cerere scrisă și trimisă pe e-mail: magazin@cristiboariu.com.
 2.  Operatorul responsabil cu protecția datelor cu caracter personal se va ocupa de ștergerea lor în maxim 4 zile lucrătoare de la primirea cererii.
 3. După ștergerea acestora, vei primi din partea noastră, pe e-mail, confirmarea ștergerii datelor tale cu caracter personal.

Retragerea consimțământului:

 1. Retragerea consimțământului privind prelucrarea, stocarea și folosirea datelor cu caracter personal presupune că, în primă fază, ți-ai dat acordul privind preluarea, prelucrarea, stocarea și folosirea lor.
 2. În acest context, ai dreptul să îți retragi oricând consimțământul privind prelucrarea, stocarea și folosirea datelor cu caracter personal:

Retragerea consimțământului privind abonarea la Newsletter se realizează prin folosirea butonului ,,Dezabonare” din partea de jos a newsletter-ului.

Retragerea consimțământului la formularele de contact:

Dacă ne-ai trimis mesaj folosind formularul de contact de la meniul ,,Contact”, toate datele au fost colectate strict doar pentru a putea ști cine ești, pentru a putea primi mesajul de la tine și pentru a putea comunica ulterior cu tine. Prin introducerea acestor date, ți-ai dat acordul, în mod implicit, ca noi să le putem prelua și folosi în scopul amintit.

Dacă dorești ca acestea să fie șterse din baza noastră de date, poți cere acest lucru printr-un e-mail la adresa: magazin@cristiboariu.com. Operatorul responsabil cu protecția datelor cu caracter personal se va ocupa de ștergerea lor în maxim 4 zile lucrătoare de la primirea cererii.

Retragerea consimțământului la comentarii/review-uri: Dacă ai postat un comentariu/review la un produs pe site, ți-ai dat în mod implicit acordul ca numele tău să fie făcut public.

Îți poți retrage acest consimțământ, pentru ca review-ul să fie șters, și/sau numele tău să fie șters de pe site și din baza noastră de date, odată cu review-ul. Poți cere acest lucru printr-un e-mail la adresa: magazin@cristiboariu.com. Operatorul responsabil cu protecția datelor cu caracter personal se va ocupa de ștergerea lor în maxim 4 zile lucrătoare de la primirea cererii.

Retragerea consimțământului la plasarea comenzii prin acceptarea ,,Termeni și condiții”:

Dacă ai plasat personal o comandă pe site, în mod implicit ai fost de acord cu ,,Termenii și Condițiile” site-ului privind preluarea, prelucrarea, stocarea și folosirea datelor tale cu caracter personal.

Dacă dorești să îți retragi consimțământul, poți face lucrul acesta direct din contul tău sau printr-un e-mail la adresa: magazin@cristiboariu.com. Operatorul responsabil cu protecția datelor cu caracter personal se va ocupa de ștergerea lor în maxim 4 zile lucrătoare de la primirea cererii.

5. CUM COMAND?

Pentru a efectua o comandă, clientul poate/sau nu, să fie înregistrat ca utilizator al magazin.cristiboariu.com, să aleagă produsele de pe site și să le introducă în coșul de cumpărături, iar apoi să finalizeze comanda.

Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și adevărate și este de acord să fie contactat, în caz de nevoie, de către CBMinistries.

CBMinistries nu poate fi trasă la răspundere pentru informații introduse greșit prin care se întârzie livrarea. În acest context, taxele de expediție în vederea reexpedierii coletului vor cădea în sarcina clientului.

Pentru a finaliza comanda e necesar ca pașii indicați în coșul de cumpărături să fie urmați. La apăsarea butonului „Plasează Comanda”, comanda ajunge la noi. În același timp, veți primi pe adresa de e-mail confirmarea comenzii.

Pot exista situații în care CBMinistries să anuleze comanda unui cumpărător, după ce acesta a fost anunțat, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă:

 • în cazul plății online: neacceptarea de către banca emitentă a cardului cumpărătorului;
 • în cazul în care datele furnizate de către client sunt incomplete sau incorecte;
 • în cazul unui client căruia i s-au mai livrat alte colete, dar nu au fost ridicate;
 • eșuarea tranzacției online.

6. FACTURARE – PLATĂ

Clientul va primi factura în format electronic, la adresa de e-mail sau în contul lui de pe magazin.cristiboariu.com.

Plata se poate face online (card bancar), prin transfer bancar sau ramburs.

7. METODE DE LIVRARE

CBMinistries se obligă să livreze produsele prin Poșta Română în 3-7 zile lucrătoare sau printr-o firmă de curierat în 3-4 zile lucrătoare. Dacă acest lucru devine imposibil de realizat pentru vânzător, clientul va fi contactat și anunțat.

La prețul produselor achiziționate, clientul va trebui să plătească și taxa de transport pentru comenzile sub 150 ron. Prețurile transportului diferă în funcție de greutate, valoare ramburs și operatorul poștal (firmă de curierat, Poșta Română). Magazinul online își rezervă dreptul de a modifica prețul taxelor poștale după criteriile de mai sus.

Taxele poștale vor fi mereu anunțate și evidențiate în secțiunea „ Livrare”. Prin finalizarea comenzii, clientul își dă acceptul să achite și taxele de transport.

8. RETURNAREA PRODUSELOR

CBMinistries verifică fiecare carte pe care o pregătește în vederea expedierii către cumpărători. În cazul în care cărțile expediate au diferite defecte de tipărire (pagini lipsă), acestea vor fi returnate și înlocuite cu altele fără defect.

Cumpărătorul are dreptul să solicite schimbarea produsului cu unul conform sau poate solicita returnarea banilor. În cazul în care produsul respectiv nu mai există pe stoc, se va restitui contravaloarea lui.

Pentru ca produsele returnate să fie înlocuite cu altele conforme, plata transportului intră în responsabilitatea noastră.

9. PUBLICITATE

În momentul în care un client se abonează la newsletter, își exprimă acordul cu privire la primirea de informații pe e-mail despre campaniile promoționale ale CB Ministries.

CBMinistries poate afișa reclame la produsele din oferta sa. Prin utilizarea site-ului și prin acceptarea „Termenilor și Condițiilor” de utilizare ale acestuia și a „Politicii de Confidențialitate”, vă exprimați acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

10. POSTAREA DE COMENTARII, IMPRESII, ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Utilizatorii pot publica comentarii, recenzii, întrebări și răspunsuri în secțiunea respectivă de la fiecare titlu de carte sau produs. Comentariile pot fi pozitive sau negative și se vor referi strict la caracteristicile produsului. În momentul înscrierii unui comentariu sau a unei recenzii, clientul se angajează să respecte următoarele reguli:

 • comentariul să facă referiri doar la produsul în cauză;
 • comentariul să fie scris în limba română;
 • să fie utilizat un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt utilizator;
 • comentariile trebuie să fie adevărate, corecte, neînșelătoare și în conformitate cu legile aplicabile, respectând, astfel, drepturile de autor, de marcă comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate;
 • sunt interzise comentariile denigratoare, care conțin amenințări sau care ar putea să violeze intimitatea, viața privată a altor persoane, să instige la acte de violența, la ură sau intoleranță pe motive etnice, rasiale, religioase, de orientare sexuală;
 • orice formă de reclamă este interzisă. Nu pot fi promovate alte site-uri, firme sau produse care nu sunt comercializate de CB Ministries;
 • în comentarii nu se vor dezvălui alte date personale, cu excepția user-ului.

Dacă un utilizator încalcă în mod repetat „Termenii și Condițiile”, CBMinistries își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea utilizatorului de a scrie comentarii.

Cumpărătorii pot face sesizări sau reclamații care au legătură cu produsul achiziționat. Termenul maxim de soluționare a reclamațiilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

La înregistrarea ca utilizator al site-ului magazin.cristiboariu.com, vă vom solicita o serie de date personale, cum ar fi numele și prenumele, adresa de e-mail, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dumneavoastră ca utilizator al site-ului.

Prin completarea datelor cu caracter personal în vederea creării contului sau completarea formularului de comană, și prin acceptarea ,,Termenilor și condițiilor” de la finalizarea comenzii, cumpărătorul acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a CB Ministries. În cazul necompletării datelor cu caracter personal în formularul de comandă, sau în cazul neacceptării ,,Termeni și Condiții” de la finalizarea procesului de comandă, atunci comanda nu va fi trimisă, ci anulată automat, respectiv nu veți putea plasa comanda pe site.

De asemenea, pentru a vă abona la newsletter, va trebui să ne comunicați o adresă de e-mail validă, precum și alte date legate de dumneavoastră.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii 506/2004, CB Ministries se obligă să administreze datele personale în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai sus.

Conform Legii 667/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteti adresa cu o cerere scrisa, datată și semnată la adresa de e-mail: magazin@cristiboariu.com.

CBMinistries poate furniza datele cu caracter personal ale clienților ei altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare.

Informațiile cu caracter personal primite de la clienți pot fi furnizate instanțelor judecătorești și altor organe abilitate ale statului (Poliție, Procuratură), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri formulate de către acestea.

CBMinistries

magazin.cristiboariu.com

 

Tot profitul obținut din vânzarea cărților pastorului Cristi Boariu este folosit pentru a ajunge cu Evanghelia în casa fiecărui român, atât prin social media, cât și prin format tipărit.

X
Coș de cumpărături
Nu există produse în coș.